Appar


Hemliga Klubben-appen är ett interaktivt mobilspel med kluriga och spännande deckarfall som riktar sig till familjer och barn i åldrarna cirka 6-12 år. Appen använder sig av utomhuspositionering för att hitta ledtrådar, hemliga koder och misstänkta platser som dyker upp i mobilen.

Till skillnad från andra mobilspel där du rör dig ute får du här, samtidigt som du spanar efter ledtrådar och platser, gnugga geniknölarna och försöka lista ut vem den skyldige är. Samtidigt samlar du poäng, stjärnor och troféer.

Deckarfallen kan anpassas utifrån vem som spelar, då det finns tre olika svårighetsnivåer så alla i familjen kan vara med och lösa samma deckarfall, med olika mobiler. Du kan även lyssna på texter och beskrivningar i appen och vill du spela inomhus går det också bra, men du får mer poäng om du spanar och löser fallen utomhus.

Appen bygger på deckarböckerna om Hemliga Klubben av författaren Susanne MacFie, och deckarduon Moa och Måns från böckerna dyker upp i spelet och hjälper till på vägen. Alla deckarfall i appen är nya och finns inte i bokform.

Läs mer och ladda ner appen på MemoStories.se.