Hemliga Klubben – Fallet med de stulna smyckena

Titel: Hemliga Klubben
– Fallet med de stulna smyckena
Författare: Susanne MacFie
Illustratör:
Roland MacFie
Kategori:
6-9 år
Serie: Hemliga Klubben
Genre:
Pusseldeckare
Nr. i serien: 1
Språk: Svenska
Utgivningsdatum:
april 2010
Antal sidor:
110 sidor
Bandtyp:
Kartonnage
ISBN:
 9789197870405

Finns även som e-bok!
Finns även som App!


Första delen i en ny serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!

Moa och Måns bildar en hemlig klubb för att lösa mystiska saker som händer. Den nya deckarduon får snart fullt upp att göra då värdefulla smycken plötsligt blir stulna. Nu gäller det för Moa och Måns att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben!

”Värdefulla smycken stulna mitt i Alingsås.

För tre månader sedan hittade Anton Olsson ett nedgrävt smyckeskrin i sin koloniträdgård. Olsson lämnade fyndet till polisen. När ingen ägare hört av sig tillföll skrinet Olsson. Men förra veckan gjorde han en fruktansvärd upptäckt. Någon hade brutit sig in i hans hus och delar av den värdefulla smyckessamlingen var försvunnen.”

Moa och Måns läser artikeln i tidningen. Har värdefulla smycken stulits hos Anton Olsson? Vem kan ha tagit dem? Detta är definitivt något för Hemliga Klubben att undersöka. Snart tar de upp jakten på de tre misstänkta. För att lösa fallet får Moa och Måns använda all sin list och uppfinningsrikedom. Till sin hjälp har de Hemliga Klubbens alldeles egna skriftspråk.

Dags för Fallet med de stulna smyckena!

*