Hemliga klubben – Fallet med den magiska nyckeln

Titel: Hemliga Klubben
– Fallet med den magiska nyckeln
Författare: Susanne MacFie
Illustratör:
Roland MacFie
Kategori:
6-9 år
Serie:
Hemliga Klubben
Genre:
Pusseldeckare
Nr. i serien: 14

Språk: Svenska
Utgivningsdatum:
 april 2016
Antal sidor:
112 sidor
Bandtyp:
Kartonnage
ISBN: 
9789187217258


Fjortonde delen i Hemliga Klubben – en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!

Moa och Måns, deckarduon med sitt hemliga och kluriga skriftspråk, får fullt upp att göra när någon plötsligt börjar skräpa ner och förstöra för stadens hotell. Nu gäller det för dem att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben.Moa och Måns har blivit inbjudna att bo en helg på stadens hotell. Redan första morgonen upptäcker de att någon försöker förstöra för hotellet. Någon verkar kunna ta sig in i låsta rum. Men hur? Det finns bara en nyckel och den har hotelldirektören. Den populära deckarduon inser att de har fått ett nytt fall att lösa, och de får snart fullt upp med att spana och avslöja vem det är som kan smyga in i låsta rum utan att bli upptäckt.

Dags för Fallet med den magiska nyckeln!

Hemliga Klubben är en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!

Moas och Måns hemliga skriftspråk gör boken extra rolig och spännande och läsaren blir på köpet riktigt slipad i alfabetet!