Bokreleaseparty med Hemliga Klubben

Program_1.jpg

På fredag blir det stort Bokreleaseparty för alla barn när ”Hemliga Klubben – Fallet med den stora explosionen” av Susanne MacFie släpps.

Den åttonde boken i deckarserien utspelar sig på Nolhaga Slott i Alingsås, där också Bokreleasepartyt kommer att hållas.

Det blir mingel, fruktbål, signering, fredagsgodis, ballonger, boklotteri och goodiebags till alla barn, precis som det ska vara på en bokrelease. Barnen kommer också att kunna lösa ett deckarfall inne på slottet med deckarna Moa och Måns från böckerna och Susanne MacFie kommer att läsa ur den nya boken.

Susanne MacFie har skrivit ett tjugotal böcker för barn och ungdomar och arbetar på olika sätt med att inspirera och uppmuntra barn till att läsa och skriva, bl a genom att göra författarbesök i skolor och genom olika aktiviteter och evenemang som kan bidra till att väcka läslusten hos barn, som det här bokreleasepartyt. Hemliga Klubben-böckerna är illustrerade av Roland MacFie.

Arrangemanget är gratis och alla barn, familjer och vuxna är välkomna. Bokreleasepartyt är ett samarrangemang mellan Alingsås Turistbyrå, Memo Förlag, Nolhaga Slott och Bokia i Alingsås.

Aktiviteten pågår till ca:16:30. För ytterligare information kontakta Memo Förlag AB, tel 0322-672210.