BokreleasepartyLördagen den 15 juni, klockan 12.30 blir det stort Bokreleaseparty för alla barn när ”Hemliga Klubben – Fallet med den listiga snattaren” av Susanne MacFie släpps.

Hemliga Klubben - Fallet med den listiga snattarenDen nionde boken i deckarserien utspelar sig i Affärshuset Storken i Alingsås, där också Bokreleasepartyt kommer att hållas.

Det blir mingel, fruktbål, signering, lördagsgodis, ballonger, boklotteri och goodiebags till alla barn, precis som det ska vara på en bokrelease.

Barnen kommer också att kunna lösa ett deckarfall inne i affärshuset med deckarna Moa och Måns från böckerna och Susanne MacFie kommer att läsa ur den nya boken.
.
.
Susanne MacFie har skrivit ett tjugotal böcker för barn och ungdomar och arbetar på olika sätt med att inspirera och uppmuntra barn till att läsa och skriva, bl a genom att göra författarbesök i skolor och genom olika aktiviteter och evenemang som kan bidra till att väcka läslusten hos barn, som det här bokreleasepartyt.

Arrangemanget är gratis och alla barn, familjer och vuxna är välkomna.

Bokreleasepartyt är ett samarrangemang mellan Alingsås Turistbyrå, Memo Förlag, Affärshuset Storken och Bokia i Alingsås.
Deltagarna bjuds på juice från Brämhults och godis från Konfekta.

Aktiviteten pågår till ca: 14:00

För ytterligare information kontakta Memo Förlag AB, tel 0322-672210.
mejl: info(a)memoforlag.se

Se även tidigare bokreleasepartyn

 

.